Home > Nūhou > Hui News

Pehea e koho ai i ka mīkini humuhumu ʻoihana?

2021-11-20

Electronic Bar Tacker Industrial Sewing Machine


Pehea e koho ai i kahimīkini humuhumu ʻoihana?


1. I ke koho ʻana, e nānā inā he māmā, ʻili a me ka ʻeha, inā paha he mau pine pena poʻo ka pā, ka pā pana, ka panel, ka huila luna a me nā papa electroplating ʻē aʻe; inā pololei ka papa, inā ʻālohilohi paha ka ʻili o ka pena a ʻeleʻele paha; Nā mea hou hou, ka peʻe pena, kekee; inā paha e hoʻokō ka lāʻau luna, lalo, a me ka humuhumu i nā koi maʻamau.


2. Wehe i ke kāʻei, hoʻokiʻekiʻe i ka wāwae kaomi ma luna o ka papa, a ʻōwili i ka huila e ʻike inā e holo ana, no ka laʻana, inā e hoʻohaʻahaʻa ʻia ka nila ma waena o ka lua pā kui.


3. Inā he hōʻike leo kūlohelohe.


4. I ka wā e ho'āʻo ai e hehi a humuhumu, e hoʻohana mua i ʻelua ʻāpana lole lahilahi e humuhumu a nānā i ka hana maikaʻi ʻana o nā humuhumu. A laila e ho'āʻo e humuhumu i ka lōʻihi o ka humuhumu me ka lole mua e ʻike inā hiki i ka lōʻihi o ka humuhumu ke hiki i 3.6mm, a he mea maʻamau ʻaʻohe leo ʻole a ʻaʻohe leo.


5. No ka hoʻāʻo kikoʻī hou aku, pono e loaʻa kahi hale hana mālama mīkini humuhumu.






We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept